Sabtu, 22 November 2014

Anak Bulusku Sayang

Anak bulus pun macam anak orang :) tak der anak bulus sunyi, ada....adoi, mai diaorang kacau!!!

Tengah nak buat kerja, tengah nak membaca...masa ni lah diaorang nak bermanja. Nak alih diaorang ke tempat lain kadang kala tak sampai hati, kadang-kadang babab jugak.
 
Ini pula, masing-masing di pot kegemaran. Masa Magrib la diaorang syok nak tidur.

Dapat tahu cerita dari kampung, ada orang bagi kucing cantik pada my mom. Nakkk!!!! Mana nak letak? Tambah-tambah si Snowy yang kuat cemburu, habis dikerjakan dua ketul ni.
 
Bertambah meriah la rumah my parents dengan anak bulus baru. Memang dah terkenal pun dengan kebanjiran anak-anak bulus.....yang orang bagi, yang mendatang, yang dipungut....macam-macam ada!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.