Ahad, 7 September 2014

Apa Nak Diherankan!


Ini Kendall Jenner kan? Adik beradik tiri si Kardashian. Dulu selalu juga saya ke channel 712 menonton Keeping-up with the Kardashian....sekarang, mmmm...tak berkesempatan. Dalam banyak-banyak adik beradik Kardashian dan Jenner, saya paling suka si Kendall ni....dia memang cantik!

Belum 20 tahun lagi budak ni kan, dah posing lagu ni. Dah agak, dia akan ikut jejak langkah kakak-kakak tiri dia...

Apa nak diherankan....bukan sebab dia orang barat (tak semua orang barat bukak sana bukak sini) tapi sebab family dia dah lagu tuh! Diaorang tak nampak salah. Kakak-kakak tiri dia sendiri pun posing lagu tuh. Dah itu dunia diaorang.....tak der yang pelik bagi diaorang. Itu bukan dunia kita....memang la kita nampak tak patut sangat!





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.