Khamis, 28 Ogos 2014

Terkenang Semasa Dolu







Masa saya kecik-kecik dulu (kiranya darjah 4 ke atas), saya suka tengok peta dunia. Masuk darjah 6, suka giler subjek geografi.....kitaorang belajar geografi sampai ke Canada :)

Jangan tak tau, boleh bayangkan negara-negara tu kat mana :) Sebut negara A tau dia dok kat negara mana dan apa sumber negaranya!
Ilmu yang ada pada diri ini dah mula berkurangan :(   berlaku dalam 2 tahun sudah....sikit-sikit hilang, wa jadi pelupa.....adoi, muda-muda lagi dah 'out' sikit
You know lah.....too many things to think and do now....huhu!


#gambar dari carian di google.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.