Khamis, 28 Ogos 2014

Mungkinkah Adik / Abang Yellow?

Hari tu saya ke petshop....regular customer at Haiwanku di Seksyen 9, Shah Alam ;)
Masa nak masuk, nampak sorang brother ambik beberapa ekor kucing dari boarding.
Mata saya terus tangkap seekor kucing yang berwarna oren! Sebab muka macam Yellow!!
Saya tanya bro tu....'nama apa meow nih'? 'Oren' 
Oiitt....suratan atau kebetulan? My cat is Yellow!
Saya tanya lagi.....'memang bela dari kecik ye'? 
Bro tu kata 'anak bawak balik rumah, kecil lagi'! OMG, Yellow pun memang jumpa masa kecik!!!! Mungkinkah???
Tu gambo kat atas, si Yellowku. Sekarang sudah kurus kering.....la ni panggil Yellow, dia tak kenal....kena panggil 'mak' baru pandang!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.