Isnin, 28 April 2014

Bilakah Mereka akan Berdamai?

Tinggal serumah, tidur sebilik tapi masih bercekau!
Tak sempat nak videokan war between Yellow and Ringgo. Hari-hari pun ada war. 
Macam mana nak buat? 
Inilah jarak paling dekat yang diaorang boleh. Kalau Yellow gerak jer, mesti Ringgo serang! Selalunya, Yellow akan panjat tempat tinggi seperti atas almari atau peti sejuk sebab Ringgo tak boleh nak memanjat sangat tempat tinggi :-)
Bila Yellow tak tahan sangat dibuli, dia akan lari keluar dari rumah. 
Yellow tiada masalah dengan Ringgo....cuma Ringgo yang tak boleh! Ringgo nih memilih sikit, hanya dengan Baby jer dia nak berkawan. Si Baby ini pulak jenis tak mesra dengan orang. Hingga sekarang nak snap gambar dia dari dekat pun tak dapat....ye lah macam zorro :-)
Ye lah Ringgo yang asal penghuni rumah, pastu mai si Yellow, mana tak Ringgo marah. Dah tuh, si Yellow ni jenis manja melampau! Suka guling-guling dekat orang.....
Sabar ye Yellow, Ringgo bos di dalam rumah!

Yellow & Ringgo - my mom babies

Baby the Zorro

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.