Jumaat, 1 Februari 2013

Ringgo si Anti Sosial

Suka ambil gambar kucing. Ada lebih seribu gambar meowmeowku yang empat ekor tuh. Kekadang jumpa kucing lain pun snap juga gambar. Kalau balik kampung, kucing my mom Ringgo yang jadi model. Selain Ringgo, Shiloh dan Yellow jadi model juga. Paling suka ambik gambar meowmeowku yang sedang tidur...comel sangat.

Ini ha si Ringgo yang kurang suka bersosial dan asyik lepak dalam bilik my mom. Nampak ramai orang kat rumah, langsung tak keluar bilik. Kitaorang yang suka usik dia, bawa dia keluar dari bilik....dia dah tau macam tu, apa lagi, lari dok bawah katil.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.