Selasa, 19 Februari 2013

Ini yang Terjadi

Ada kejadian yang tak diingini berlaku minggu sudah, hari Rabu Nak marah...tak, panik pun tak tapi hairan!


Teksi ni langgar bontot kereta ku. Yang buat saya blur tuh, kenapa? Bukannya saya brek mengejut! Kejadian di lampu isyarat. Kejadian bukan juga disebabkan lampu isyarat bertukar! Ini yang dikatakan nak jadi. Tapi syukur, kereta saya sikit jer cedera. Sikit-sikit pun, saya tetap claim insuran teksi tuh. Ye lah, nak baiki dekat RM500 juga. Nak settle luar, memang teksi tuh tak der cash.....katanya!

Kejadian berlaku di sini. Kena ambil gambar, nanti lupa pula kat jalan mana kejadian....report polis, nak kena cerita semua nih!



Tapi pemandu teksi ni kira baiklah. Tengok ni, siap bagi saya snap gambar lesen dia.


Pada hari kejadian, ingat nak balik rumah awal. Tapi lambat jugak. Yelah, nak kena buat report polis, kereta hantar ke bengkel. Member-member ofis kata macam nih 'selalu balik lewat, nih balik awal, dah accident!

Tadi saya pi ambil kereta. Lega! Susah ooo tak der kereta! Lega...lega...lega.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.