Khamis, 21 Februari 2013

Budaya Mana Pijak-Pijak?

Saya tak memyebelahi mana-mana pihak tapi kalau tak suka tak perlulah buat macam gambar di bawah ni!


Suka atau tak suka bukan cara ini untuk luahkan perasaan. Banyak lagi cara lain yang boleh dibuat. Kita hidup dalam dunia yang bertamadun. Kalau dah geram jugak, nak pijak jugak tak payah lah ambil gambar. Ingat, cara kita menggambarkan siapa kita!

Sukar untuk bergerak ke negara maju jika ramai yang macam nih.

Baru-baru ini, syarikat tempat saya bekerja dapat new boss. Beliau berkhidmat di luar negara selama 20 tahun, di sebuah negara maju. Saya amat kagumi cara beliau, really down to earth! Cukup hormat orang. Bahasa cukup sopan.

Konsep hidup saya begini....suatu itu tak berlaku kerana belum masanya lagi! Ingat tiada manusia yang boleh menandingi kuasa Tuhan!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.