Isnin, 28 Januari 2013

Mahalnya Red Velvet Kek




Sebab bukan selera saya, terasa mahal pulak bagi cup kek ini yang berharga RM6.50. Katanya homemade dan yang merah tu dari buah naga, katanya lagi tak pakai pewarna untuk yang merah tuh. Boleh dapat merah macam tu ke dari buah naga kalau tak pakai pewarna? Ada muak sikit pada topping nya. Boleh terbeli sebab kedai tuh kata, this is among their best selling! Termakan jugak saya dengan ayat-ayat penjual! Mana tak nya, pernah pergi dua kali benda nih dah habis! Nak bagi tau beli kat Shah Alam Mall, Seksyen 9.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.