Ahad, 2 Disember 2012

Makan Lagi di Pak Long Kopitiam

Bukan kopitiam pilihan tapi tak tahu mana nak tuju lagi untuk cari nasi jika di Plaza Shah Alam di Seksyen 9, Shah Alam. Nak ke mamak dah bosan, makanan arab....tak rasa nak makan.

Belek menu punya la lama, akhirnya saya makan ini, dinner saya semalam.


Ini, namanya Pak Long Special Rice. Pertama kali tengok & makan, RM11.90.


Yang keliling saja saya makan habis, nasi cuba separuh. Macam tak berasa. Sorry.

Memang saya suka makan benda-benda macam di bawah ini. Namanya Crab Siew Mai, RM4.50.

 Minum Ais Lemon tanpa gula, RM3.30.


Walau pun nasinya tak berasa....apa pun syukur dengan rezeki yang Tuhan beri.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.