Ahad, 2 Disember 2012

Layan Assam Laksa di Nyonya Colors

Macam-macam saya post hari ini. Almaklum la cuti, tak der aktiviti luar pulak. Nak harap hari kerja, balik pun lewat. Kita cerita pasal makan lagi :-)

Yang ini saya makan minggu lepas sebelum layan The Twillight Saga - Breaking Dawn Part 2 ;-)

Dulu sanggup tiap-tiap minggu singgah sini, cari assam laksa. Sekarang tak lagi kemaruk macam dulu. Dah lama tak makan assam laksa ni, nampak macam sikit pulak! Tak sampai separuh mangkuk!


 Kita fokus dekat sikit. Ada isi ikan. 

Macam biasa, ini saja yang saya layan di Nyonya Colors :-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.