Rabu, 12 Disember 2012

Elok ke Fit 32 ?


 
Tetiba terfikir? Sebab meowmeow saya pernah bulu gugur. Member ada bagitau, Fit 32 ni buat bulu meowmeow gugur. Pernah juga tanya kat klinik meowmeow yang selalu saya kunjungi....ada la jawapannya...sekarang dah lupa lak. Tapi yang jelas veterinar deny.

Sekarang teringat semula hal ini sebab badan meowmeow saya panas. Bulan sudah bagi Blackwood, tak pulak rasa panas! Ini bukan panas sebab demam. Nak cerita pun payah tapi mereka-mereka yang ada meowmeow boleh faham kot, panas macam mana.

Nak bagi makanan yang lain, meowmeow saya suka sangat Fit 32 ni. Layan saja la kehendak meowmeow saya! Yang penting sihat & saya pantau kesihanan meowmeow.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.