Ahad, 9 Disember 2012

Alahai Celcom




Dah naik bosan dengan line celcom. Dah berpuluh kali telefon customer service termasuk bawak laptop ke service center tapi line celcom di rumah ku masih macam hampas. Bawak kat service center ok pula. Macam-macam yang mereka cakap tapi tak ok jugak! Diaorang kata tak der masalah! Internet hanya dapat di ruang tamu dekat dengan tingkap! Sama saja, baik yang kat handphone & broadband! Kawan di pejabat yang baru tukar ke line Celcom dari Maxis pun tension...katanya menyesal tukar! Apasal teruk sangat celcom?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.