Khamis, 15 November 2012

Terima Kasih Tini's Spa

Temujanji saya dengan spa ini sebulan sekali. Ambil pakej katakan (lima kali rawatan, percuma satu). Hampir setahun saya menjadi pelanggan tetap di sini. Ini paling lama saya layan satu spa. Kalau ke spa sebelum ini tak pernah lekat & konsisten. Paling lama 3 kali, lepas tu cari yang lain atau tak pergi langsung untuk beberapa bulan.

Apa yang menarik di Tini's Spa sampai hampir setahun saya layan? Ini mungkin antara sebab-sebabnya...berhampiran dengan rumah saya, terletak di tempat yang tak sesak (parking, perjalanan ke sana), suasana di spa, layanan pekerja & harga berpatutan (facial dengan produk Dermalogica, harga lebih murah dari tempat lain yang menggunakan produk yang sama).

Masa mula-mula datang tak terfikir nak buat facial, lebih untuk badan....urut, sauna, scrub...tapi entah macam mana boleh layan jugak facial.....sebab dah selesa kot.

Nak jadikan cerita, masa layan facial kat Tini's Spa, tak nak pun pakai produk Dermalogica sebab mahal.....akhirnya sangkut jugak!!! Duit...maka duit ku pun terbang banyak ke Tini's Spa. Macam mana boleh sangkut?  Tersangkut semasa diaorang buat aktiviti.....akhir bulan 9 di Shah Alam.

Tengok sini apa dah jadi!

Mula-mula dapat jemputan yang di pos ke rumah. 50-50 untuk pergi. Kebetulan saya ada appointment untuk facial sehari sebelum aktiviti 'get naked with dermalogica'. Adik di situ pun bukak mulut, 'esok datang tau kak'. Saya pun OK!


Bagi masa datang 11pagi :-) tapi dekat pukul 4petang baru sampai :-). Saya call dulu, 'adik, saya buat appointment pukul 11pagi, boleh tak saya datang sekarang', 'OK'!


Sampai, test kulit dulu, selepas tu di ajar cara cuci muka, selepas itu penerangan mengenai pakej.


Ini dia antara barangan sampingan yang dapat dalam goodie bag!

Mana saya letak benda-benda ni pun tak tau...haha! 

Makan-makan dulu sebelum sesi ambil gambar....ooppss! Gambar separuh saja ;-)

Beli 10 voucher. Nilai 1 voucher RM50. Ada 3 pakej semua. Saya ambil pakej yang paling mahal....gatal betul tangan!

Ini pulak barangan Dermalogica yang saya beli!!!

Ini yang kena bayar!!! Adoi....banyaknya!


Yang ini saya dapat 'lucky draw' :-) Tu yang tajuk topik ni 'Terima Kasih Tini's Spa!! Memang tak sangka! Yelah, dalam perjalanan balik dok hitung jumlah kena bayar. Sampai rumah dapat call, 'akak menang i-pad'! Happy nyer :-)

Untung atau rugi beli pakej semasa event 'get naked with dermalogica'? Memang untung kalau memang regular customer & menggunakan produk. Masa event produk Dermalogica ada discount (saya kena tunggu event diaorg tahun depan untuk beli produk..hahaha)! Voucher pula untuk rawatan yang lebih dari RM100 (tak boleh untuk beli produk) boleh digunakan bila-bila masa.

Boleh ke Tini's Spa website & Facebook untuk mengetahui pakej & lokasi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.