Selasa, 20 November 2012

Sedap ke Klebang Coconut Shake ?

Ini pertama kali saya cuba. Yang bungkus sekali 6 pun ada, yang duduk minum pun ada. Di mana lagi kalau bukan di Melaka. Mesti dah ada di tempat lain yang mengambil konsep ini untuk berniaga.


Di bahagian depan (tepi jalan) untuk mereka-mereka yang bungkus. Nampak tu panjangnya orang beratur.

Lorong di belakang untuk yang duduk minum. Saya bungkus saja. Parking kereta berdekatan dengan kawasan yang duduk minum.

Sebab dah kenyang, nak menghabiskan suku pun susah.


Ramuan...air kelapa muda, isi kelapa, ais, aiskrim vanilla & air gula yang dikisar.  Ini saja kan kandungan untuk coconut shake! Ada apa-apa yang saya tak sebut?

Saya ada rasa sikit muak sebab perut dah penuh! Macam-macam dah masuk dalam perut sebelum sampai ke sini. Gagal nak menikmati keenakan Coconut Shake Klebang dek terlebih kenyang! Dia nak suruh datang lagi tu :-)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.