Khamis, 1 November 2012

Laptop, Blog & Kucing

Saya dah mengarang separuh bukan topik ini tapi meowmeow saya pi delete...adoi! Inilah keadaan yang mungkin dilalui bagi mereka-mereka yang ada meowmeow. Mana tak nya...meowmeow dok lilit kat kita

Masa kita dengan laptop ni la meowmeow nak kacau! Selalu boleh control tapi hari ini nasib tak baik....habis hilang semua! Saya nak marah.......tak :-) sebab mereka hanya meowmeow! Cuba manusia yang buat, sah kena sound!

Pernah sekali kat Facebook, saya tengah balas pantun dengan rakan-rakan, meowmeow saya tumpang menaip sekali dan tersend....keluar la macam-macam huruf. Rakan saya ingat saya punya reaction pada komen mereka, rupanya meowmeow punya kerja!

Ini dia meowmeow saya & laptop. Gambar akhir tahun lepas & awal tahun ini. Maaf yer....meowmeow saya bukan untuk tontonan umum ;-) hehehe. Gambar atas, love yang tengah ada dua ekor meowmeow atas laptop.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.