Sabtu, 6 Oktober 2012

Cantik Ke ?


Floria Putrajaya 2012

Aktiviti tahunan di Putrajaya, Pesta Bunga.Saya tak pergi semasa hari kejadian sebab Putrajaya panas :-) dan kurang gemar tempat yang ramai umat. Photo di ambil selepas habis acara. Lagi pun selalu sangat ke Putrajaya atas urusan kerja, Putrajaya dah jadi tempat yang kurang menarik untuk saya lawati. 

Masa kecil-kecil selalu tengok kereta berhias, yang ini atas air kena panggil bot berhias! Cantik ke? Tengok live cantik, dalam gambar macam serabut pulak. Mungkin sebab dah lama simpan photo ni, dah kurang menarik jadinya :-) atau saya yang tak pandai ambil gambar :-D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.